Regelbunden ryttarträning sep-okt 2021

30 september, 2021

Datum/Tid
30 september, 2021
19:30 - 20:45

Plats
Tyresö Fight Center

Kategorier:


Välkommen till en fortsättningskurs i avsutten träning specifikt anpassad för dig som är ryttare. Denna kurs är för dig som har varit med på Ryttarforms ryttarträningar tidigare. Vi kommer att bygga vidare på det vi har gjort tidigare terminer.
VAD?
Våra träningspass kommer fokuseras på de huvudområden som ryttare har störst nytta av att arbeta med (bäcken-, bål- och höftstabilitet, bålstyrka, balans och koordination samt styrka för fötter, säte, ben, rygg, axlar, skuldror liksom ändamålsenlig rörlighet). Vi kommer att varva funktionell styrketräning med kondition och pulshöjande träning, rörlighet samt balans & koordination. Det kommer att bli lite olika fokus från tillfälle till tillfälle men hela kroppen kommer att få en genomkörare varje träningspass. Innan gruppen startar kommer du att få ett frågeformulär skickat till dig att besvara så att jag kan anpassa upplägg och övningar utifrån de deltagare som är med.
NÄR?
Vi kommer att starta upp torsdag den 2 september och köra varje torsdag under 8 veckor kl 19.30-20.45 (vecka 35-42). Varje pass kommer att vara 75 min inkl kort intro, uppvärmning, träning, stretch och de-brief samt ev frågor och genomgång av hemövningar.
VAR?
I Tyresö Fight Centers fina stora luftiga yoga- och träningslokal.
HUR?
Egen matta medtages. Vi följer alla riktlinjer med hänsyn till Coronapandemin.
ANTAL DELTAGARE?
Max 6 deltagare så att vi har tillräckligt utrymme för att träna effektivt samt så att jag har möjlighet att lära känna varje deltagare för att kunna ge individuella tips och coaching.
INVESTERING?
2560 kr för hela kursen om 8 tillfällen. Då ingår 8 gemensamma träningsklasser samt övningar för hemträning däremellan för den som önskar (vilket ges i samband med alternativt direkt efter varje träningstillfälle).
MER INFORMATION?
Mer info om träning & yoga för ryttare på www.ryttarform.se.
För frågor och intresseanmälan, maila mig på helena@ryttarform.se.
ANMÄLAN OCH BETALNING?
Anmälan via mail på helena@ryttarform.se. Anmälan är bindande. Ingen återbetalning för ev missade tillfällen. Avgiften faktureras i förskott alternativt kan på förfrågan (i samband med anmälan) delas upp på 4 månader (640 kr/månad + faktureringsavgift om 50 kr/faktura som tillkommer). Vid anmälan skickas mer information om betalning och praktiska detaljer.
Hoppas att vi ses!
Bästa hälsningar
Helena på Ryttarform
Ryttare, lic personlig tränare, lic medicinsk tränare, kostrådgivare, certifierad yogalärare och hälsokonsult
PS Se även separat evenemang om ytterligare en kurs med Ryttarträning vecka 45-50 samt Ryttaryoga vecka 45-50 2021.

Boka

Klasser på Smådalarö Gård Hotell & Spa
Bokas direkt via Smådalarö Gård Hotell & Spa

Bokningssystem: https://sabis.brponline.se/#/webcategories
Tel: 08 – 501 551 00

Övriga klasser och aktiviteter
Bokas via Blue Zense Yoga & Träning

Email: helena.starkenberg@bluezense.se
Tel: 0706 – 44 12 48

 

Kommande aktiviteter/ träningar

Inga Evenemang