Kontakta oss

& Hitta hit

Stort tack för att du kontaktar oss!

Ring oss

Om det är mer brådskande är det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss på telefonnummer 0706-441248. Om vi inte kan svara just när du ringer, tala in ett meddelande alternativt skicka ett sms så återkommer vi så snart vi kan.

0706 - 44 12 48

Email

Sommartid är vi mycket ute på vattnet med kunder och har då begränsad tillgänglighet men vi återkommer alltid så snart vi har möjlighet.

helena.starkenberg@bluezense.se

Godkänn

Vägbeskrivning

För aktiviteter på land varierar det var vi håller till, se respektive evenemangsbeskrivning för info. För personlig träning individuellt och i grupper är Dalarö Gym utgångspunkten. Yogaklasser hålls i egen regi samt i samarbete med andra yogastudios/aktörer på lite olika platser.

För de flesta aktiviteter på vatten – SUP Paddling, SUP Yoga, SUP Fys, uthyrning av SUP etc – har vi Askfatshamnen på Dalarö som utgångspunkt. Vi utgår då från vårt förråd som ligger till vänster strax efter restaurang Bistro Solsidan och mittemot Hamnkontoret. Vissa dagar under sommaren håller vi till på Smådalarö Gård och erbjuder både SUP Yoga och SUP Paddling i samarbete med dem, se sommarschemat.

Vägbeskrivning Dalarö Gym:
https://www.dalarogym.se/kontakt/

Vägbeskrivning Askfatshamnen Dalarö:
För att ta dig till oss i Askfatshamnen på Dalarö med bil från Stockholm; kör väg 73 mot Nynäshamn, sväng av mot Dalarö, kör hela Dalarövägen så långt du kommer, kör över kanalen, svänger höger på Odinsvägen och svänger sedan höger igen in på Askfatsvägen (det är skyltat Askfatshamnen). Följ den vägen. Det finns en stor parkering (avgiftsbelagd) precis till vänster efter Dalarö Sporthall innan du kommer in i hamnen. Fortsätt sedan till fots rakt fram på samma väg och i samma riktning som du kom så ser du strax Dalarö Båtklubbs klubbhus till höger och lite längre fram till vänster på samma väg finns vårt förråd.

För frågor kring kommunala transportmedel, välkommen att höra av dig så hjälper vi till att berätta om vilka olika alternativ som finns!

Varmt välkommen till oss! Hoppas att vi ses!

Varma hälsningar
Blue Zense Yoga & Training