Hälsoinsatser för företag

Vill du ha friskare, gladare och mer effektiva medarbetare?

Låt oss hjälpa till med ert hälso- och friskvårdsarbete!

Forskningen är entydig

Det finns numera mycket forskning som visar att träning, yoga, mindfulness och andra former av fysisk aktivitet gör oss piggare, gladare, mindre stressade, ger bättre nattsömn, förbättrar vårt minne, ökar vår prestation och ger färre sjukdagar – för att bara nämna några av alla positiva effekter!

Metodik
Alla uppdrag startar med en grundlig behovsanalys och genomförda insatser utvärderas både kvalitativt och kvantitativt. Mer information om vår process kommer inom kort. Hör gärna av dig om du är nyfiken på att veta mer!

Bakgrund och erfarenhet
Förutom utbildning inom hälsa, träning, kost och yoga har vi lång erfarenhet från olika befattningar inom framförallt näringslivet men även från statlig myndighet och stor erfarenhet av att snabbt sätta oss in i nya organisationer, affärsfrågor och förutsättningar och att bidra med förslag på upplägg och lösningar för olika situationer.

Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion!
Är du intresserad av att få hjälp med ett upplägg av hälso- och friskvårdsinsatser för just ditt företag? Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion så återkommer vi därefter med förslag på upplägg som passar just er! Samtliga uppdrag skräddarsys just utifrån era förutsättningar, behov och mål!

Bästa hälsningar,
Helena Starkenberg

Insiktsstrateg, Lic Medicinsk Tränare, Lic Personlig Tränare, Lic Gruppträningsinstruktör, Cert Online Trainer, Cert FaR Aktivitetsarrangör, Cert Yogalärare, Kostrådgivare, Hälsokonsult

Förfrågningar via mail eller telefon:

helena.starkenberg@bluezense.se eller 0706-441248

Hälsoinsatser för företag – ord från kunder

”Tusen tack för träningspasset via Zoom! Det var toppen och mycket uppskattat. Många glada tillrop i vår egen chatt!”
Nina Larsson

Företagskund, 4C Strategies AB

”Stort tack för yogan idag, fantastisk start på dagen!”

Företagskund

Morgonyoga vid konferens, FågelbroHus

”Tack för en superkul eftermiddag med SUP-aktivitet! Alla är jättenöjda!”

Therese Wallqwist

Företagskund, Haninge Djurklinik