Privat- & företagsevent

Låt oss ta hand om er gruppaktivitet!

Mycket av det vi genomför är på specifika förfrågningar från såväl privatpersoner som företag. Vår främsta specialitet är att skräddarsy det bästa upplägget för just era behov!

Vi kan hjälpa till med att anordna hela ert event inkl konferenslokaler, boende, måltider och aktiviteter med hjälp av våra lokala samarbetspartners. Kontakta oss gärna med en förfrågan. Vår specialitet är att skräddarsy det bästa upplägget utifrån just era förutsättningar, önskemål, behov och mål med eventet så att ni ska få en riktigt lyckad dag.

Vill ni göra en rolig aktivitet med familjen, vänner, kollegor eller har en möhippa, svensexa eller födelsedagsfirande att planera? Vi genomför många privataktiviteter av detta slag och hjälper gärna även er med detta.

Planerar ni vårkonferens, sommarfest, teambuildingaktivitet, höstkickoff eller kund-/medlemsevent på företaget eller i er förening? Oavsett om syftet är att öka sammanhållningen, landa och varva ner, hitta balans, utmana er själva, få bättre teamwork i er grupp eller att bara ha roligt tillsammans kan vi skräddarsy det optimala upplägget för just er.

Aktiviteterna har yoga, träning, stand up paddle board (exvis paddling, SUP, Yoga, SUP Fys, SUP Race etc) och/eller vindsurfing som grund och variationsmöjligheterna är oändliga.

Vi kombinerar gärna våra olika erbjudanden efter förfrågan utifrån hur era önskemål ser ut, hur många ni är i gruppen samt hur lång aktivitet ni önskar. Se några förslag på uppskattade alternativ som vi erbjuder nedan.

SUP Paddling med teknikintroduktion

Vi brukar inleda med en kortare teknikintroduktion på land vilket brukar ge en härligare upplevelse på vattnet.

Längre SUP Paddlingstur/utflykt

En lite längre SUP Paddlingstur/utflykt till en ö i närområdet, picknick och ev yoga på ön innan paddling tillbaka (vi har då även med ribbåt för transport av mat/dryck, samt som säkerhetsbåt).

SUP Race

SUP Paddling med någon form av tävlingsinslag, ex SUP Race individuellt eller i form av stafett.

SUP Paddling & SUP Yoga

Att kombinera SUP Paddling med SUP Yoga brukar vara en uppskattad aktivitet och något nytt som många ännu inte har provat.

SUP Paddling & SUP Fys

Ifall ni vill ha en mer fysisk aktivitet går det utmärkt att kombinera SUP Paddling med ett svettigt fyspass på brädan.

Teamworkbaserad lagtävling

Tävlingsinriktad alt mer teamworkbaserad lagtävling (kan inkludera en rad olika moment framförallt på vatten men även på land; ex stafett, SUP race, femkamp, paddla mellan bojar, paddla till olika stationer där uppgifter av olika karaktär ska lösas).

Yoga på land

En yogaklass kan ge både fysiska och mentala effekter. Yogastil och klassupplägg anpassas utifrån önskemål och vad ni vill få ut av det.

Träning på land, bootcamp och liknande

Ett träningspass kan ge gott om ny inspiration och energi. Upplägget anpassas utifrån gruppens förutsättningar och vad ni vill uppnå med det.

Femkamp med teambuildingfokus

Femkamp med teambuildingövningar anpassade utifrån gruppen samt efter syfte och mål med aktivitet och konferens. Grenar där samarbetsförmågan ställs på prov samtidigt som både kropp och hjärna utmanas. Övningarna kan vara mer fysiska eller mer lösningsorienterade alternativt en kombination av detta.

Skräddarsydda företagsevent!

Ovan är endast några exempel på populära och uppskattade upplägg. Vi skräddarsyr alltid uppläggen utifrån önskemål, förutsättningar och behov.

Praktiska detaljer

  • All utrustning ingår;
    – För vattenbaserade aktiviteter; För SUP-aktiviteter ingår SUP bräda, leash/säkerhetsrem, paddel, flytväst. För vindsurfingaktiviteter ingår Kona One vindsurfingbräda, segel, flytväst. Vi har också våtdräkter och skor att låna utan extra kostnad vid önskemål och behov.
    – För yoga och träning etc på land; Yogamattor och andra yogatillbehör, träningsutrustning.
  • Vi finns i Askfatshamnen, Dalarö. Stor parkering finns i anslutning. Faciliteter som omklädningsrum och duschar finns att nyttja. Bastu går att hyra via Hamnkontoret/Turistbyrån.
  • Bokning är bindande och förskottsbetalning tillämpas. Maila oss information om ditt/företagets namn, organisationsnummer, postnr, mailadress för fakturan samt vad (datum/event/kurs/vilka personer) betalningen avser.

Vad händer om jag har bokat en utomhusaktivitet eller vattenaktivitet och det är dåligt väder?

Under sommaren när det är dåligt väder inne i stan är det oftast bättre väder hos oss i skärgården. Om du är osäker på vädret här ute, slå oss gärna en signal!

Att vara på vattnet är oftast en härlig upplevelse oavsett väder och det är det som är lite charmen med utomhusaktiviteter. Inget pass är det andra likt; vissa dagar kan det vara strålande sol och spegelblankt vatten, vissa dagar kan det vara lätt uppfriskande sommarregn och vissa dagar blåser det mer. Det kan ge helt olika upplevelser på SUP brädan men det går att få en härlig upplevelse på vattnet i alla dessa väderlekar och vi har möjlighet att anpassa var vi håller till beroende på förutsättningarna.

Vattenaktiviteter är i viss utsträckning väderberoende aktiviteter. I det fall vädret skulle vara direkt olämpligt förbehåller vi oss rätten att i samråd med er justera upplägg alternativt boka om till en aktivitet på land, vilket i så fall meddelas snarast. Det är dock extremt sällan vi behöver boka om. Vår högsta prioritet är att erbjuda en säker och härlig upplevelse! 

Priser

För gruppbokningar (privat- eller företagsevent), hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert. Priserna beror på vilken aktivitet eller kombination av aktiviteter ni önskar, vilket upplägg ni ser framför er, hur många ni är och hur lång aktivitet ni vill ha. Vid aktiviteter på annan plats än Dalarö tillkommer kostnader för restid och resor. Vi ser fram emot att skräddarsy ett upplägg som passar just era behov, förutsättningar och önskemål!

Andra frågor?
Om frågor, tveka inte att höra av dig! Vi finns här för dig och för att du ska få en härlig upplevelse såväl på vattnet som på land!

Presentkort

Det går även bra att köpa presentkort på aktiviteter med olika upplägg – det brukar vara en uppskattad present!

Hälsoinsatser vid företagsevent – ord från kunder

”Tusen tack för träningspasset via Zoom! Det var toppen och mycket uppskattat. Många glada tillrop i vår egen chatt!”
Nina Larsson

Företagskund, 4C Strategies AB

”Stort tack för yogan idag, fantastisk start på dagen!”

Företagskund

Morgonyoga vid konferens, FågelbroHus

”Tack för en superkul eftermiddag med SUP-aktivitet! Alla är jättenöjda!”

Therese Wallqwist

Företagskund, Haninge Djurklinik