Kommande aktiviteter

Hittar du inte det du söker? Det är inte alltid vi hinner hålla kalendern helt uppdaterad, så hör gärna av dig med frågor! Kalendern uppdateras löpande så snart vi hinner, varmt välkommen åter hit eller hör av dig via mail helena.starkenberg@bluezense.se eller kontaktformuläret på hemsidan för mer information! 

I kalendern nedan hittar du alla planerade aktiviteter inom träning, yoga och SUP som är öppna för anmälan. Utöver detta anordnar vi också aktiviteter på förfrågan.

Se gärna via dator för en mer översiktlig kalender (i mobil och ipad listas aktiviteterna istället).

Våra aktiviteter inom vindsurfing hittar du här; https://www.dalarosurfpoint.se/kalender-2022/. Och fler aktiviteter specifikt för ryttare här; https://ryttarform.com/aktuella-evenemang/.

Notera att de olika aktiviteterna bokas och betalas på lite olika sätt (se rutan Boka för mer information).

Se även mer info om sommarschemats klasser nedan (nedanför kalendern).

Varmt välkommen att höra av dig! Hoppas att vi ses!

Kalender

(Dag-vyn fungerar bäst om du tittar i mobilen!)

Boka

Notera att de olika aktiviteterna bokas och betalas på lite olika sätt. Mer info via respektive evenemang i kalendern.

Sommarschema med schemalagda klasser på vatten (SUP) och på land vid Smådalarö Gård Hotell & Spa
Bokning via Sabis bokningssystem:
https://sabis.brponline.se/#/webcategories
Tel: 08-501 551 00 (reception)

Övrigt (SUP, träning, yoga, kost, hälsoinsatser företag, privat- och företagsevent på vatten & på land, vindsurfing, aktiviteter för ryttare etc)
Mail: helena.starkenberg@bluezense.se
Tel: 070-644 12 48

 

Kommande aktiviteter/ träningar

Inga Evenemang

Boka

Notera att de olika aktiviteterna bokas och betalas på lite olika sätt. Mer info via respektive evenemang i kalendern.

Sommarschema med schemalagda klasser på vatten (SUP) och på land vid Smådalarö Gård Hotell & Spa
Bokning via Sabis bokningssystem
Tel: 08-501 551 00 (reception)

Övrigt (SUP, träning, yoga, kost, hälsoinsatser företag, privat- och företagsevent på vatten & på land, vindsurfing, aktiviteter för ryttare etc)
Mail: helena.starkenberg@bluezense.se
Tel: 070-644 12 48

 

Säsongen 2022 har vi ett sommarschema i och vid Hemviken i samarbete med Smådalarö Gård Hotell & Spa samt lite färre klasser och främst på förfrågan i Askfatshamnen Dalarö 

Under sommarperioden 2022 erbjuder vi regelbundna klasser med SUP Yoga och SUP Fys i Hemviken Smådalarö vid och i samarbete med Smådalarö Gård Hotell & Spa. SUP-aktiviteterna från bryggan nedanför Smådalarö Gård Hotell & Spa.  Vi erbjuder även yoga och träning på land vid Hemviken (ute om vädret medger, annars i fina yoga shala Minerva som ligger i anslutning till Smådalarö Gård Hotell & Spas spa-avdelning).

Vi erbjuder även vissa klasser med SUP Yoga, SUP Fys och SUP Paddling i Askfatshamnen Dalarö men det kommer att bli mer sporadiskt under säsongen 2022 då vi inte längre har någon förvaringsmöjlighet i Askfatshamnen.

Vid önskemål om ytterligare tider/dagar och specifika typer av SUP klasser, hör gärna av dig! Vi kan också skräddarsy upplägg både för grupper och för individuella behov och önskemål.

Våra regelbundna klasser på vatten och på land sommaren 2022

Vi erbjuder under sommaren 2022 för sjätte säsongen i rad ett sommarschema med regelbundna klasser. Denna säsong främst i Hemviken vid och i samarbete med Smådalarö Gård. Vi tar dock fortfarande emot förfrågningar på privat- och företagsbokningar i Askfatshamnen samt kommer erbjuda några klasser även där.

Se sommarens schema i och vid Hemviken nedan. Mer info om Askfatshamnen kommer inom kort. Du hittar mer info om respektive aktivitet via kalendern.

Notera att föranmälan krävs till alla klasser samt att det alltid är samling 15 minuter innan för alla vattenaktiviteter att hinna komma ut på vattnet i tid.

KLASSER PÅ VATTEN

Hemviken nedanför Smådalarö Gård Hotell & Spa vecka 28-32 (ANMÄLAN TILL SMÅDALARÖ GÅRD HOTELL & SPA via https://sabis.brponline.se/#/webcategories)

Tisdag kl 10-11.30 SUP Yoga Yin & Yang (Susanne/Helena)

Torsdag kl 10-11 SUP Fys (Susanne/Helena)

KLASSER PÅ LAND

Utöver klasser på vatten har vi även ett sommarschema med yoga och träning på land i samarbete med Smådalarö Gård Hotell & Spa.

Smådalarö Gård Hotell & Spa vecka 28-32 (ANMÄLAN TILL SMÅDALARÖ GÅRD HOTELL & SPA via https://sabis.brponline.se/#/webcategories

Tisdag kl 8-9 Morgonyoga Vinyasa (Anneli/Helena)

Torsdag kl 8-9 Morgonyoga Yin (Susanne/Helena)

Fredag kl 8-9 Morgonyoga Vinyasa (Anneli/Helena)
Fredag kl 10-10.45 Träningspass (Susanne/Helena)

FLER AKTIVITETER

Vi kommer även lägga upp fler aktiviteter löpande och på förfrågan både på Dalarö och Smådalarö, exempelvis längre utflyktspaddlingar och introduktionskurser, så håll även utkik både här i kalendern och på vår Facebooksida för kommande aktiviteter: www.facebook.com/yogabluezense

VÄLKOMMEN MED FÖRFRÅGNINGAR

Som vanligt tar vi även emot förfrågningar från både privatpersoner och företag!

Hoppas att vi ses i sommar!

/Susanne, Anneli & Helena