Ord från kunder

Individuell PT – ord från kunder

”Tack snälla för allt du gjort för mig, det har varit så kul att träna med dig. Du är verkligen fantastisk på det du gör och du har gjort så mycket för min självkänsla och mitt mående ❤️. År så otroligt glad och tacksam för dig och allt ditt hårda jobb! Det har verkligen gjort en enorm skillnad i mitt liv! Tack snälla!”

Felicia Lilja

PT-kund, Puls & Träning

”Träningsvärk i armarna, precis som jag anade😂 p.s vilken tur att vi hann ta igenom oss alla pass inomhus innan eskaleringen av corona😂
Det är du som ska ha ett stort tack för ditt engagemang! Du har verkligen hjälpt mig att nå mina mål och du har gett mig de kunskaper jag behöver för att fortsätta utvecklas. Ett par gånger har du dessutom gått över tiden för att hinna visa och lära mig nya övningar vilket jag är tacksam för. Det har varit superkul att få träna med dig, jag har verkligen tagit till mig alla råd och tips. Jag har dessutom visat mina vänner och kollegor ett par övningar just för att jag själv varit så nöjd 😂👍🏼
Vi ses snart igen ❤️ ”

Dejana Burazor

PT-kund, Puls & Träning

Tack Helena för all coachning! Du är fantastisk! Även om jag bara kört några veckor så känner jag att jag mår mycket bättre, sover bättre och känner mig starkare. Det är aldrig för sent att skaffa sig bättre vanor! TACK! 💪❤️

Anna Jegnell

PT-kund, Puls & Träning

”Tack för dom nya övningarna! Det är bara bra med mig. Hoppas allt är bra med dig.
De känns bra efter igår. Har ordentligt med träningsvärk, har ont i muskler man inte trodde fanns. 😅
Jag är jätte nöjd med alla pass vi kört. Alla övningar känns jättebra och sen att du har väldigt bra bemötande och ger bra instruktioner, de gör att man tycker att de är kul med träning och man blir väldigt motiverad. 🙂
Bokar gärna in några PT tillfällen längre fram sen och får lite fler övningar osv.”

Emilie Elgström

PT-kund, Puls & Träning

Träning i grupp – ord från kunder

”Jag har tränat i PT grupp med Helena under två omgångar. Först var jag med i gruppträning för att komma igång med styrekträning och sedan en grupp som tränade inför skidsäsongen.
För mig som inte vanligtvis tränar på gym eller i grupp var det fantastiskt bra. Helena började med att göra en individuell bedömning av vad just jag behövde fokusera på och jag fick en genomgång på gymmet hur jag skulle träna för att stärka min kropp. Det gjorde att jag kom igång och kunde träna bra på egen hand. Parallellt med det träffades vi regelbundet i gruppen och tränade tillsammans på gymmet.
Programmen hon lade upp var varierade och roliga att träna efter samtidigt som vi gick igenom hela kroppen. Helena fanns alltid till hands och guidade genom övningar och gav individuellt stöd även vid gruppträningarna. Hon är även bra på att stämma av kontinuerligt hur jag mår och hur jag tycker att träningen fungerar.
Helena är alltid glad och positiv på sprudlande sätt. Hon ger bra pepp och stöttar mig på den nivå där jag befinner mig och får mig att ge det lilla extra som jag inte visste att jag hade. Helena är en energiboost som gör mig starkare både i kroppen och mentalt!
Carin Renger

PT-gruppsdeltagare, Dalarö Gym

”Stort TACK Helena! Du är fantastisk. Du ger styrka och energi! En riktig inspirationskälla. Vi har haft så roligt med dig. Hoppas att vi ses igen!”

Barbro, Micke, Annie, Elin, Jennie, Mary

Träningsgruppsdeltagare, YogaVayu Hälso- och träningscenter

”PT Grupp – ett vinnande koncept!
Jag anmälde mig till en PT-grupp för att lära mig hur man tränar på gym och hur man ska tänka när man gör sina program, samt att få lära mig grunderna i utförandet av övningarna.
Det motsvarade mina förväntningar till fullo, plus att det var otroligt engagerande och inspirerande att träna tillsammans med övriga i gruppen. Man skulle kunna tro att man inte skulle få full uppmärksamhet av PT’n eftersom vi var i en grupp, men så var INTE fallet. Helena har en enorm förmåga att se och inspirera varje deltagare på dennes nivå, och man kände sig verkligen sedd.
Anmäl dig till en PT grupp och kom igång med din träning – kan varmt rekommenderas.”

Anna Lindström

PT-gruppsdeltagare, Dalarö Gym

”Känns så skönt nu i kroppen efter dagens pass, cirkelträningen var grym! 👍🏼Den behöver jag! 😃

Therese Wallqvist

Ryttarträningsdeltagare, YogaVayu Hälso- och Träningscenter

Workshops – ord från kunder

”Tusen tack för en jättebra workshop om bålträning och med tips på en rad olika övningar för bålstabilitet- och styrka! Sedan jag var med på den och lärde mig hur jag ska koppla på min inre djupa bålmuskulatur har jag inte längre ont i ryggen! Jag gör fortfarande övningarna som vi gick igenom och fick i dokumentationen efter workshopen, det känns jättebra!”
Gunilla Hultman

Deltagare Workshop Bålträning, Dalarö Gym

Tack Helena för ett bra och inspirerande teori/träningspass om/med bålstabilitet. Jag fick med mig många bra övningar som jag kan variera mina ”vanliga” övningar med. Kroppen kändes dagen efter betydligt starkare och dessutom var hållningen bättre. Teorimaterialet som vi fick med oss var intressant och bra skrivet så att jag verkligen förstod varför det är så viktigt för ryttare med en stark och stabil bål. Kan verkligen rekommendera detta för andra ryttare som vill komma ett steg längre i sin ridning. 🏇😃

Jenny Arvidsson

Deltagare Workshop Bålträning för ryttare, S.R. Häst- och Ryttarutbildning

Tack för givande och kul träning!!  😃 Fick många bra tips och idag har jag träningsvärk på rätt ställen… Ska verkligen skaffa pilatesboll, gummiband och hopprep och köra minst ett styrkepass i veckan 🏇

Susanne Lindberg

Deltagare Workshop Bålträning för ryttare, YogaVayu Hälso- och träningscenter

Medicinsk Träning – ord från kunder

”Har en härlig känsla i kroppen! Lite träningsvärk men känner mig stark i kropp och knopp! Så härlig känsla!”
Maria Jansson

PT-kund, Dalarö Gym

”Två nätter på rad har jag vaknat med smärtor baksida höger lår, har då gjort rörelsen som du visade liggande. Det har hjälpt. Kanon! Har somnat om utan problem.”

Magdalena Johansson

PT-kund, Dalarö Gym

”God förmiddag! Ville bara dela att i morse vaknade jag helt utan värk och har sovit som en prinsessa hela natten, helt otroligt! Jag bara älskar din träning och väldigt väldigt kloka synsätt, tusen tusen tack, är så tacksam för all fin hjälp som jag får av dig!!! Ses i morgon!

Charlotte Höök

Medlem, Ryttarfor(u)m Online

”Tack Helena Starkenberg ❤️ för att du lärt mig hitta min inre bålmuskulatur!! Tränat många år utan att vara ”medveten”.”

Lhena Irevång

Medlem, Ryttarfor(u)m Online

Hälsoinsatser för företag – ord från kunder

”Vi är tillbaka i den intensiva vardagen med budget och diverse som pockar på 😊.

Stort tack för Yoga-passen och ett genomtänkt upplägg för vår ledningsgrupp! De var uppriktigt uppskattat av alla deltagare. Har inte fångat upp några specifika kommenterar utöver det som sändes när du var med. Men det är tydligt att alla tyckte att detta gav mycket och två har börjat fundera på att just börja yoga mer regelbundet. Kul!

Jag kommer senare under hösten att höra med gruppen om det är intressant med en uppföljande övning, tänkte jag. ”

Elisabeth Wisén, VD Fora AB & Vice VD AFA Försäkring

Företagskund, 4C Strategies AB

”Tusen tack för träningspasset via Zoom! Det var toppen och mycket uppskattat. Många glada tillrop i vår egen chatt!”
Nina Larsson, Chief of Staff Nordics, 4 C Strategies

Företagskund, 4C Strategies AB

”Tack Helena för denna tid du kört yoga och träningspass hos oss, jag vet att det varit uppskattat!”

Marie Andersson, C Idrott / Friskvårdsledare, Stockholms Amfibieregemente Berga och Marinstaben Muskö, Haninge Garnison, Försvarsmakten

Morgonyoga vid konferens, FågelbroHus

”Tack för en superkul eftermiddag med SUP-aktivitet! Alla är jättenöjda!”

Therese Wallqwist, Haninge Djurklinik

Företagskund, Haninge Djurklinik

”Stort tack för yogan idag, fantastisk start på dagen!”

Sabis ledningsgrupp

Morgonyoga vid konferens, FågelbroHus

Yoga – ord från kunder

”För lite mer än ett år sedan så hade jag lyckan att träffa en fantastisk person som fick mig att älska SUP (Stand Up Paddleboard) och mer yoga. Idag har jag varit på mitt första pass MediYoga hos henne. Efter att ha haft en dålig dag med värk mm så sitter jag nu i soffan med mindre värk och skönt avslappnad i hela kroppen. @helena_starkenberg @yogabluezense DU är helt enkelt BÄST!! <3”

Therese Wallqvist

Yogadeltagare (Yin Yoga, Yang Yoga, MediYoga, Ryttaryoga, Löparyoga, PT Yoga, Adventsyoga, SUP Yoga etc)

“Stort TACK Helena…jag har gått på rosa moln hela dagen. I morse vaknade jag mjuk i kroppen och utan det vanliga rasslandet från axlarna. Ikväll har jag gjort den underbara liggande fjärilen över en pilatesboll och känslan återfanns. Tack för att du delar med dig av din kunskap!”

Krissi Andersson

Ryttaryogadeltagare, Södertälje Ridklubb

”Det var ingen nyhet för mig att yoga kan vara bra för oss ryttare men att det skulle bli så stor skillnad på en helg med anpassade övningar det trodde jag inte. Har aldrig suttit så djupt i sadeln tidigare! Jag blev helt såld på yin yoga efter kursen och köpte eget bolster och klossar och kör fortfarande en del av övningarna Helena generöst mailade oss efter kursen. Helena är lugn, kunnig och duktig på att anpassa nivån efter gruppen och noga med att övningarna fungerar för varje person. Kan varmt rekommendera Helenas ryttaryoga – den ger effekt! ”
Caroline Borgström

Ryttaryogadeltagare, S.R. Häst- och Ryttarutbildning

”Har kört ryttaryoga för Helena och kan intyga att det verkligen har effekt på kroppsmedvetenhet och ett lugn för att bättre kunna känna in hästen 👌🙏🐴

Marie Engström

Deltagare på flera olika yogaklasser, ryttaryogaworkshops, kurser, inspirationshelg etc

”Stort tack för idag, längtar till måndagar och yogan! Känns såå bra! Skön stund och underbar start på veckan, tack till dig!”

Yogadeltagare

MediYogakurs, Haninge Yogastudio

”Tack för en superhelg! Jag har aldrig mått så bra som efter dessa yogahelger : ) Vardagen och all stress och alla spänningar i kroppen försvinner. Man känner sig lugn och harmonisk och blir mer ett med hästen. En Underbar känsla! Har faktiskt varit duktig och kört några övningar efter varje träningspass – det ger så mycket bättre resultat än min “vanliga” stretch! Tack för att du lärt mig att andas också!!! :)”

Marie Lindel Axelsson

Ryttaryogadeltagare, S.R. Häst- och Ryttarutbildning

“MediYogan med Helena är toppen, hon är absolut bästa MediYogainstruktören. Kunnig, noggrann, tydlig och mån om att göra allt så bra som möjligt för var och en.”

Yogadeltagare

MediYogakurs, Haninge Yogastudio

”Stort tack för en fantastisk helg med superbra yogapass. Dina övningar var perfekta för min stela bröstrygg och höfter och jag kände stor skillnad i ridningen efter. Nu gäller det bara att underhålla det också… Det mest fantastiska var dock den mentala styrkan och hur jag kände mig mycket lugnare och inte stressade upp när det trasslade lite med galoppen – häftigt! PS jag gör mina core övningar så nu kommer jag sitta klistrad i sadeln ;)”

Clara Berlin Walker

Ryttaryogadeltagare, S.R. Häst- och Ryttarutbildning

”Tack, Helena! Jag är väldigt nöjd med helgens rid- och yogakurs. Tycker att både andning och stretchövningar gav resultat. Dels blev både jag och hästen lugna, jag slapp träningsvärk, dels minskade spänningar i axlar och jag fick bra tips för att mjuka upp ländryggen. Tack också för bilder och instruktioner!”

Åsa Edman

Ryttaryogadeltagare, S.R. Häst- och Ryttarutbildning

Samarbeten – ord från samarbetspartners

”Vi har haft en toppenhelg med ridning och yoga fre-sön. De här kurserna som jag håller i samarbete med Helena Starkenberg är väldigt roliga (för alla inblandade tror jag). Att kombinera ridningen med yoga ger faktiskt omedelbara resultat – mer avslappnade och fokuserade ryttare, lättare att komma ner i sadeln och alla deltagarna kände sig mindre trötta i kroppen än efter en “vanlig” ridhelg. Jag tycker att det är kul att fokusera på enbart sitsen, och så är det såklart ett plus att jag själv får vara med och yoga.”

Suvi Räsänen

Samarbetspartner, ägare S.R. Häst- och Ryttarutbildning

”I helgen har det varit kurs här fredag-söndag med yoga och ridning. Jag och Helena som driver Yoga Blue Zense har nu haft ett par sådana här kurser ihop och de är väldigt givande för både oss och deltagarna! Utöver ridningen har vi yogat både ute och inne och ätit en massa god mat – väldigt mycket som är odlat här hemma. Det är en härlig känsla såhär års att kunna gå ut och plocka egen mat utanför dörren till kvällens middag! Efter dessa kurser verkar alla ryttare ha känt en skillnad i ridningen efter att ha yogat. Många känner sig mjukare, mer avspända och mindre trötta i kroppen trots flera ridpass. Jag tycker också att det är lättare att instruera eleverna! De är lite lugnare, mer avslappnade och har ett större fokus på sin kroppsmedvetenhet vilket gör att hästarna också blir mer avspända. Ofta kommer eleverna direkt efter jobbet med andan i halsen och kanske med jobbet i bakhuvudet – och tro mig – det syns på hästarna när eleverna har varit sena eller haft en dålig dag… Efter ett yogapass är mycket stress borta och hästarna blir också mer tillfreds. Nu kan vi tyvärr inte yoga före varje ridpass, men en sak som alla kan ta med sig är att andas medvetet. Gör det redan i stallet – och när ni skrittar fram. Skapa en lugn ridbubbla för er själva!”

Suvi Räsänen

Samarbetspartner, ägare S.R. Häst- och Ryttarutbildning

SUP Yoga – ord från kunder

”Savasana med kluck, kan det bli bättre?! För en som älskar havet har det länge varit på listan att prova SUP yoga och jag blev inte besviken, man blir ett med naturen när man måste anpassa rörelserna efter vågor etc och savasana med kluck är ljuvligt. Det var inte helt lätt och krävde total fokus men med hjälp av Helenas tålamod peppande stod vi alla kvar hela klassen, jag var övertygad om att jag snabbt skulle plurra så jag har dålig balans. Helena är lugn, kunnig och duktig på att anpassa nivån efter gruppen och noga med att övningarna fungerar för varje person. Kan varmt rekommendera SUP yoga med Helena.”

Caroline Borgström

SUP-Yogadeltagare, Hemviken

”Tack Helena för en utmanande yoga och så fantastisk avslappning ❤️”

Lotta Clemmedsson

SUP-Yogadeltagare, Askfatshamnen

”Tack för en toppen förmiddag, helt underbart! Mycket skönt och avslappnande SUP-Yogapass. ❤️ Kan man boka privat SUP/Yoga med dig? Tycker att du gjorde passet så himla bra och skulle vilja köra med dig igen!”

Therese Wallqvist

SUP-Yogadeltagare, Askfatshamnen

”Tusen tack för upplevelsen. 😃 Du är en helt otrolig person på at få en i harmoni 😃 jag hade bara kunnat sitta och lyssnat på din röst idag. Har verkligen tankat ny energi. 🙏

Monika Flink

SUP-Yogadeltagare, Askfatshamnen

Vindsurfing – ord från kunder

Fantastiskt bra vindsurfingkurs! Har lärt mig så mycket och haft galet kul på vattnet. Tack!

Teres Anderson

Deltagare vindsurfingkurs, Askfatshamnen

”Riktigt bra vindsurfingkurs! 😃

Genomförde grundkurs steg 1 & steg 2 över en helg och kan varmt rekommenderas 👍👌
Marcus Hagström

Deltagare vindsurfingkurs, Askfatshamnen