Samarbetspartners

Blue Zense erbjuder en rad olika aktiviteter både i egen regi och tillsammans med flera andra aktörer. Nedan ser du några av våra fantastiska samarbetspartners!

Vår verksamhet är till stor del uppbyggd genom framgångsrika samarbeten. Vill du också samarbeta med oss? Varmt välkommen att höra av dig för en dialog!

För mer information om aktuella aktiviteter, se kalendern (Kommande aktiviteter) eller hör av dig!

Dalarö Gym

www.dalarogym.se

Tyresö Fight Center

www.tyresofightcenter.se

Smådalarö Gård Hotell & Spa

www.smadalarogard.se

Almåsa Havshotell

www.almasa.se

S.R. Häst- och Ryttarutbildning

www.ryttarutbildning.se

Haninge Yogastudio

www.haningeyogastudio.se

Kort om våra aktuella samarbeten

Personlig träning individuellt, PT-grupper, gyminstruktion och träningsworkshops erbjuds i samarbete med Dalarö Gym. Gruppträning, yogaklasser, workshops inom träning & yoga samt olika specialklasser erbjuds i samarbete med Tyresö Fight Center. Yoga, träning och SUP-aktiviteter arrangeras i samarbete med Smådalarö Gård Hotell & Spa, Haninge Yogastudio samt Almåsa Havshotell. Tränings- och yogakurser för ryttare genomförs i samarbete med S.R. Häst- & Ryttarutbildning. 

Några av de aktiviteter som arrangeras i egen regi; SUP- & vindsurfingaktiviteter i Askfatshamnen Dalarö, yoga- & träningspass i hyrd lokal eller utomhus på Dalarö och i Rudans friluftsområde, digitala aktiviteter i egen onlinestudio för träning & yoga, kostföreläsningar- och rådgivning, hälsoinsatser för företag och organisationer.

För mer information om aktuella aktiviteter, se kalendern (Kommande aktiviteter) eller hör av dig!