Kost

Är du intresserad av att se över din kost? Du kanske funderar på om du får i dig alla näringsämnen du behöver, hur du bör äta för att få bästa resultat av din träning eller har specifika målsättningar att gå upp eller gå ner i vikt?

Vill du få en kostanalys genomförd och rådgivning om vad du utifrån denna skulle kunna förändra för att nå just dina målsättningar? Eller vill du ha hjälp med ett helhetsupplägg för både kost och träning? Oavsett vilket, varmt välkommen att höra av dig!

För mer information, frågor eller förfrågningar – varmt välkommen att kontakta mig!

Kostanalys & Kostrådgivning

Grundupplägg

Samtliga uppdrag skräddarsys efter förutsättningar, målsättningar och behov, men se nedan hur ett grundupplägg i olika steg kan se ut.

Steg 1: Ett första kostsamtal för att höra lite mer om bakgrund, hur det ser ut idag, vad du önskar förändra och vilka målsättningar du har.

Steg 2: Du fyller i en veckas kostdagbok där du registrerar all kost och träning samt tider för detta.

Steg 3: Uppföljande samtal där vi går igenom kostregistreringen samt kompletterar med bakgrundsdata som behövs för analysen.

Steg 4: Jag matar in dina kostregistreringar i ett nutritionsprogram och gör en analys över hur det ser ut idag.

Steg 5: Vi träffas för ett nytt samtal där vi går igenom resultatet tillsammans. Vi diskuterar vilka åtgärder som är rimliga och lämpliga för att nå målsättningen och gör därefter en plan för åtgärder framåt.

Steg 6: Förslagsvis bokar vi även in ett eller två uppföljande samtal för avstämning med ett par veckors mellanrum för att följa upp hur det går och om det är något vi behöver justera för att du ska få de resultat du önskar.

För frågor, varmt välkommen att höra av dig!

Kostanalys inkl 3 rådgivningsmöten

Tre kostsamtal à 55 min (1. behovsanalys, 2. genomgång av kostdagbok, 3. diskussion kring åtgärder), kostanalys av en veckas kostdagbok samt plan för åtgärder framåt.
2750 kr

Kostanalys inkl 5 rådgivningsmöten

Fem kostsamtal à 55 min (1. behovsanalys, 2. genomgång av kostdagbok, 3. diskussion kring åtgärder, 4-5. uppföljningar och avstämning), kostanalys av en veckas kostdagbok, plan för åtgärder framåt samt uppföljning och avstämning.
3750 kr

Kostrådgivning

Kostrådgivning på distans via Zoom eller Teams

 

Blue Zense erbjuder även kostrådgivning digitalt via Zoom eller Teams. Ett smidigt, effektivt och tidsbesparande sätt att få in det vardagen!