Regelbunden ryttaryoga nov-dec 2021

16 december, 2021

Datum/Tid
16 december, 2021
19:30 - 20:45

Plats
Tyresö Fight Center

Kategorier:


Välkommen till ännu en ryttaryogaserie med regelbunden yoga specifikt anpassad för dig som är ryttare. Det kommer passa såväl dig som har varit med tidigare som dig som är nyfiken på ryttaryoga och vill testa för första gången.
VAD?
Vi kommer att fokusera på yogaövningar som vi ryttare specifikt behöver och brukar känna effekt av för kroppskännedom, andning, avspänning, ändamålsenlig rörlighet, bålstabilitet, symmetrisk styrka, liksidighet, balans och koordination. Det kommer att bli lite olika fokus från tillfälle till tillfälle och såväl dynamiska klasser som Yin Yogaklasser. Vi kommer även arbeta med Yoga Tune Up-bollar. Innan gruppen startar kommer du att få ett frågeformulär skickat till dig att besvara så att jag kan anpassa upplägg och övningar utifrån de deltagare som är med.
NÄR?
Vi kommer att starta upp torsdag den 11 november och köra varje torsdag under 6 veckor kl 19.30-20.45 (vecka 45-50). Varje pass kommer att vara 75 min för att också ge tid till kort intro före samt ev frågor efter yogaklassen.
VAR?
I Tyresö Fight Centers fina stora luftiga yoga- och träningslokal.
HUR?
Egen matta medtages och även övriga yogatillbehör beroende på vad du har, resten tar jag med. Vi följer alla riktlinjer med hänsyn till Coronapandemin.
ANTAL DELTAGARE?
Max 8 deltagare så att vi har gott om plats samt så att jag har möjlighet att lära känna varje deltagare och därmed även kunna ge individuella tips och coaching.
INVESTERING?
1920 kr för hela kursen om 6 tillfällen. Då ingår 6 gemensamma yogaklasser samt övningar för hempraktisering däremellan för den som önskar (vilket ges i samband med alternativt direkt efter varje yogaklass).
MER INFORMATION?
Mer info om träning & yoga för ryttare på www.ryttarform.se.
För frågor och intresseanmälan, maila mig på helena@ryttarform.se.
ANMÄLAN OCH BETALNING?
Anmälan via mail på helena@ryttarform.se. Anmälan är bindande. Ingen återbetalning för ev missade tillfällen. Avgiften faktureras i förskott alternativt kan på förfrågan (i samband med anmälan) delas upp på 4 månader (480 kr/månad + faktureringsavgift om 50 kr/faktura som tillkommer). Vid anmälan skickas mer information om betalning och praktiska detaljer.
Hoppas att vi ses!
Bästa hälsningar
Helena på Ryttarform
Ryttare, lic personlig tränare, lic medicinsk tränare, kostrådgivare, certifierad yogalärare och hälsokonsult
PS Se även separat evenemang om kurs med Ryttarträning vecka 35-42.

Boka

Klasser på Smådalarö Gård Hotell & Spa
Bokas direkt via Smådalarö Gård Hotell & Spa

Bokningssystem: https://sabis.brponline.se/#/webcategories
Tel: 08 – 501 551 00

Övriga klasser och aktiviteter
Bokas via Blue Zense Yoga & Träning

Email: helena.starkenberg@bluezense.se
Tel: 0706 – 44 12 48

 

Kommande aktiviteter/ träningar

Inga Evenemang