Ryttarträning ONLINE via Zoom 3 tillfällen

11 oktober, 2022

Datum/Tid
11 oktober, 2022
18:00 - 19:00

Plats
Online via Zoom

Kategorier:


Välkommen till en serie om tre tillfällen med ryttarträning online där du kommer få tips på vad du som ryttare brukar ha extra nytta av att träna för att stärka din ryttarkropp!
Vid din anmälan kommer jag att maila dig några frågor som jag hoppas att du vill svara på för att jag ska kunna anpassa träningen utifrån just era önskemål och behov.
Detta kommer passa såväl dig som har varit med tidigare som dig som är nyfiken på ryttarträning och vill testa för första gången.
VARFÖR?
Vill du bli en starkare, smidigare och mer balanserad ryttare med bättre uthållighet? Vill du få hjälp att komma igång med träningen, ny inspiration eller ha regelbundna träningstillfällen för att lättare bibehålla kontinuiteten i träningen? Då är detta något för dig!
VAD?
– Våra träningspass kommer fokuseras på de huvudområden som ryttare har störst nytta av att arbeta med (bäcken-, bål- och höftstabilitet, bålstyrka, balans och koordination samt styrka för fötter, säte, ben, rygg, axlar, skuldror liksom ändamålsenlig rörlighet).
– Vi kommer att varva funktionell styrketräning med pulshöjande träning, rörlighet, balans, koordination och spänst.
– Det kommer att bli lite olika fokus från tillfälle till tillfälle.
– Innan gruppen startar kommer du att få ett frågeformulär skickat till dig att besvara så att jag kan anpassa upplägg och övningar utifrån de deltagare som är med.
– Mellan våra träningar har vi, för dig som vill, kontakt i vår träningsgrupp på Facebook för att peppa och inspirera varandra.
HUR?
– Vi använder videokonferenssystemet Zoom där vi både kan se och höra varandra (mer info om praktiska detaljer fås efter anmälan).
– Lediga oömma kläder som du kan röra dig obehindrat i rekommenderas.
– Du kommer ha möjlighet att ställa individuella frågor innan och efter klassen.
UTRUSTNING?
– Du behöver träningsmatta.
– Om du även har korta och långa gummiband, pilatesboll och någon form av vikter är det bra men inget krav.
– Ange vid anmälan vilken träningsutrustning du har hemma så att jag kan anpassa och ge alternativ så att det passar alla.
NÄR?
– Vi kommer att starta upp tisdag 11 oktober och ses tre tisdagar (v 41, 42, 43) kl 18.00-19.00 (3 tillfällen). Jag öppnar upp en kvart innan (kl 17.45) så att alla är på plats när vi ska starta.
– Vi startar prick kl 18.00 och då kommer jag tyvärr inte kunna släppa in fler i mötet. Detta för att respektera allas tid.
– Varje pass kommer att vara 60 min och inledas med en kortare introduktion till kvällens pass innan vi startar träningen.
VAR?
Online via Zoom.
INVESTERING?
– Tre liveträningsklasser för 750 kr.
– Klasserna kommer inte att spelas in (om du önskar både liveklasser och inspelade träningsklasser samt även löpande coaching och inspiration rekommenderar jag min medlemstjänst Ryttarfor(u)m Online, mer info här; https://ryttarform.com/landningssida-medlemstjanst…/
– För dig som är medlem i Ryttarfor(u)m Online ingår denna kurs utan extra kostnad, men meddela om du vill vara med så att jag vet för planeringens skull.
ANMÄLAN OCH BETALNING?
– Anmälan via mail till helena@ryttarform.se.
– Anmälan är bindande. Ingen återbetalning för ev missade tillfällen.
– Praktisk information mailas ut inom kort efter registrerad anmälan.
MER INFORMATION?
Mer info om träning & yoga för ryttare på www.ryttarform.se.
För frågor, maila mig på helena@ryttarform.se.
Hoppas att vi ses!
Bästa hälsningar
Helena på Ryttarform
Ryttare, lic personlig tränare, lic medicinsk tränare, kostrådgivare, certifierad yogalärare och hälsokonsult

Boka

Klasser på Smådalarö Gård Hotell & Spa
Bokas direkt via Smådalarö Gård Hotell & Spa

Bokningssystem: https://sabis.brponline.se/#/webcategories
Tel: 08 – 501 551 00

Övriga klasser och aktiviteter
Bokas via Blue Zense Yoga & Träning

Email: helena.starkenberg@bluezense.se
Tel: 0706 – 44 12 48

 

Kommande aktiviteter/ träningar

Inga Evenemang