Utefysträning för ryttare vecka 35-40 (Rudan Friluftsområde)

8 september, 2022

Datum/Tid
8 september, 2022
17:30 - 18:45

Plats
Rudan Friluftsområde

Kategorier:


Välkommen till en ny omgång med avsutten träning specifikt anpassad för dig som är ryttare!
VAR?
Vi startar hösten med uteträning i Rudans Friluftsområde precis vid Handen pendeltågsstation. Det är lätt att ta sig dit både kommunalt och med bil (goda parkeringsmöjligheter).
HUR?
Vi kommer varva träning i utegym med funktionell träning med hjälp av kroppsvikt och enkla redskap på gräsytorna samt konditionsträning i löpspåret.
UPPLÄGG?
Nytt är att du kan välja att anmäla dig till hela kursen (lägre pris per tillfälle) eller att anmäla dig till vissa datum (högre pris per tillfälle), mer info om priser nedan.
VARFÖR?
Vill du bli en starkare, smidigare och mer balanserad ryttare med bättre uthållighet? Vill du få hjälp att komma igång med träningen, ny inspiration eller ha regelbundna träningstillfällen för att lättare bibehålla kontinuiteten i träningen? Då är detta något för dig!
VAD?
– Våra träningspass kommer fokuseras på de huvudområden som ryttare har störst nytta av att arbeta med (bäcken-, bål- och höftstabilitet, bålstyrka, balans och koordination samt styrka för fötter, säte, ben, rygg, axlar, skuldror liksom ändamålsenlig rörlighet).
– Vi kommer att varva funktionell styrketräning med kondition och pulshöjande träning, rörlighet, balans, koordination och spänst.
– Det kommer att bli lite olika fokus från tillfälle till tillfälle men hela kroppen kommer att få en genomkörare varje träningspass.
– Innan gruppen startar kommer du att få ett frågeformulär skickat till dig att besvara så att jag kan anpassa upplägg och övningar utifrån de deltagare som är med.
– Mellan våra träningar har vi, för dig som vill, kontakt i vår träningsgrupp på Facebook för att peppa och inspirera varandra.
NÄR?
Generellt torsdagar från 1 september under 6 veckor kl 17.30-18.45 (vecka 35-40), vecka 36 flyttas dock passet till onsdagen 7 september kl 17.30-18.45. Varje pass kommer att innehålla kort intro om passet, uppvärmning, träning och stretch.
ANTAL DELTAGARE?
Max ca 10 deltagare så att vi har tillräckligt utrymme för att träna effektivt samt så att jag har möjlighet att lära känna varje deltagare för att kunna ge individuella tips och coaching.
INVESTERING?
1800 kr för hela kursen om 6 tillfällen (300 kr/tillfälle), kan på förfrågan vid anmälan delbetalas med 900 kr/månad under 2 månader.
ALTERNATIVT 350 kr/tillfälle (behöver förhandsanmälas så att jag kan planera träningspassen, ange vid anmälan vilka tillfällen du vill vara med).
ANMÄLAN OCH BETALNING?
Anmälan via mail på helena@ryttarform.se. Anmälan är bindande. Ingen återbetalning för ev missade tillfällen. Avgiften faktureras vid anmälan. Vid anmälan skickas även mer information om praktiska detaljer.
MER INFORMATION?
Mer info om träning & yoga för ryttare på www.ryttarform.se.
För frågor och intresseanmälan, maila mig på helena@ryttarform.se.
Hoppas att vi ses!
Bästa hälsningar
Helena på Ryttarform (ingår tillsammans med Blue Zense Yoga & Träning i APILA Utveckling AB)
Ryttare, lic personlig tränare, lic medicinsk tränare, kostrådgivare, certifierad yogalärare och hälsokonsult

Boka

Klasser på Smådalarö Gård Hotell & Spa
Bokas direkt via Smådalarö Gård Hotell & Spa

Bokningssystem: https://sabis.brponline.se/#/webcategories
Tel: 08 – 501 551 00

Övriga klasser och aktiviteter
Bokas via Blue Zense Yoga & Träning

Email: helena.starkenberg@bluezense.se
Tel: 0706 – 44 12 48

 

Kommande aktiviteter/ träningar

Inga Evenemang