Vindsurfing

Vindsurfing för dig som vill kombinera träning och adrenalinkickar med den sköna känslan av att vara på vattnet

Dalarö är en av Sveriges bästa platser för vindsurfing. Vi har ofta gynnsamma vindar och Schweizerviken där vi vanligtvis håller till ligger skyddat och passar såväl nybörjare som mer erfarna vindsurfare beroende på hur långt ut vi går.

Vi samarbetar med och är partners till Kona Windsurfing som 2016 fick den prestigefyllda titeln “Brand of the year” – mycket på grund av konceptet med fokus på enkelhet, gemenskap och community. Kona passar en bred målgrupp (såväl barn/ungdomar som vuxna) och går att växa med från nybörjarnivå till tävlingsklass. Brädorna har centerbord och en sk ducktail vilket gör att de fungerar i alla vindar – lätt, medel och hård – och att det är möjligt att få mycket tid på vattnet!

Vi erbjuder bred verksamhet som omfattar något för de flesta; Vindsurfinglektioner och -kurser, dagläger/vindsurfingskola för barn och ungdomar, träningstillfällen i samarbete med DBK Segling, vindsurfing camps/helgaktiviteter, clinics med gästtränare etc.

Välkommen med ut på vattnet!

Mer info om vindsurfing på www.dalarosurfpoint.se

MER INFO!

Dalarö Surf Point

Mer information om våra vindsurfingkurser och andra aktiviteter inom vindsurfing, kalender med aktuella kurser, priser etc hittar du på vår hemsida www.dalarosurfpoint.se!

Varmt välkommen dit!

För frågor, kontakta oss!

Vindsurfing – ord från kunder

Fantastiskt bra vindsurfingkurs! Har lärt mig så mycket och haft galet kul på vattnet. Tack!

Teres Anderson

Deltagare vindsurfingkurs, Askfatshamnen

“Riktigt bra vindsurfingkurs! 😃

Genomförde grundkurs steg 1 & steg 2 över en helg och kan varmt rekommenderas 👍👌
Marcus Hagström

Deltagare vindsurfingkurs, Askfatshamnen